Terelu Campos anuncia entre llàgrimes que se sotmetrà a una doble mastectomia

La col·laboradora serà operada pels seus metges de la Fundació Jiménez Díaz aquest proper dissabte 6 d'octubre
Terelu Campos s'esfonsa en 'Sálvame' en anunciar la seua doble mastectomia | Telecinco

 

Terelu Campos ha hagut de prendre una de les decisions més difícils de la seua vida. Després de diversos mesos d'angoixa després de conèixer-se que podia sofrir de nou càncer de mama, la col·laboradora ha decidit sotmetre's finalment a una doble mastectomia per reduir al mínim el risc: «He pres la decisió de realitzar-me la doble mastectomia», va dir molt emocionada en el plató de ‘Sálvame’ aquest passat dimecres.

   

Segons ha revelat ella mateixa, la intervenció serà aquest mateix dissabte 6 d'octubre. Aquesta decisió ha estat molt meditada tant per ella com pels seus metges de la Fundació Jiménez Díaz. Es va pensar en la possibilitat de pal·liar el càncer de mama del que va ser diagnosticada per segona vegada amb tractaments que incloïen radioteràpia, finalment, la doble mastectomia és la seua millor opció.

Terelu passa pel quiròfan el 6 d'octubre

«És el que cal fer per fer les coses bé, sé que estic a les millors mans», ha dit Terelu. Serà una operació molt llarga i complexa, aproximadament unes deu hores. A més, el postoperatori durarà un mes aproximadament depèn del ritme de recuperació de la filla de María Teresa Campos. 

    

Encara que ha estat una decisió que ha pres ella mateixa i amb moltes ganes per poder pal·liar el risc que el càncer de mama tornara, així i tot Terelu està «molt nerviosa i sense dormir». De fet, aquesta doble mastectomia arriba després que fa pocs mesos també una altra intervenció en el pit.

Terelu Campos s'esfonsa en 'Sálvame' en anunciar la seua doble mastectomia | Telecinco

 

Emocions a flor de pell en directe

«Somie en despertar-me, que tot haja eixit bé i que diga: hui és diumenge!», va dir Terelu sense poder reprimir les llàgrimes en directe. A més, en sentir les paraules de la col·laboradora i veure la seua emoció i nerviosisme, els seus companys tampoc han pogut evitar la seua tristesa, com Belén Esteban i Mila Ximénez. 

   

Finalment, la filla de María Teresa Campos ha volgut deixar clar que «no vaig a donar més detalls perquè crec que és innecessari i pertanyen a la intimitat». De totes maneres, el seu estat serà informat als moments oportuns amb els parts mèdics i comunicats dels familiars: «Entenc l'interès i la informació, però també que no pot estar retransmetent el que sent i la meua malaltia, tots ho comprendran».

Punt i final al càncer que va arribar en 2012

La vida de Terelu va donar una volta fa tan sol uns mesos quan els seus metges van tornar a detectar-li un tumor en un dels seus pits, i diagnosticant-li que tornava a patir càncer de mama. Malgrat el suport dels seus sers estimats, la col·laboradora ha tingut clar què anava a fer, sotmetre's a una doble mastectomia per no tornar a viure per la complicadíssima situació.

    

Recordem que va ser en 2012 quan Campos va anunciar que patia càncer de mama per primera vegada. Després de ser operada i realitzar els tractaments necessaris, va poder superar la malaltia i seguir endavant, exactament el mateix que farà aquesta vegada per poder estar al 100% amb els seus familiars i amics, i també en televisió al costat dels seus companys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: Duríssim colp per a Techi en ‘GH VIP 6’ després del ‘edredoning’ amb Omar" "Primeres paraules de Julio Ruz després de confirmar-se la ruptura amb María Jesús Ruiz"