Les trampes de Cristina Pedroche amb el seu vestit de cap d’any

Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

Les trampes de Cristina Pedroche amb el seu vestit de cap d’any  | GTRES

 

El vestit de Cristina Pedroche per Cap d’Any ja s’ha convertit en una tradició espanyola més. La presentadora presentarà el pròxim 31 de desembre, per sèptima volta consecutiva, les Campanades en Antena 3. Any rere any, el ‘look’ triat per la presentadora no deixa de generar expectació i, per esta raó, hem volgut descobrir quin és el seu truc.

 

L’estratègia de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche aprofita l’expectació sobre el seu vestit per provocar encara més curiositat en els seus seguidors i, així, incitar-los a què trien Antena 3 per donar-li la benvinguda a l’any nou. Pedroche va deixant pistes sobre el seu ‘look’ per a les Campanades i, d’esta manera, genera una gran incertesa entre els seus fans.

 

Fa anys que la presentadora usa esta estratègia per cridar l’atenció dels seus seguidors i que decidisquen acomiadar l’any al costat d’ella en Antena 3. «No passa res, hi haurà Campanades el dia 31 i si el vestit no s’ha acabat, doncs aniré amb este sense acabar. No hi ha opció B», va assenyalar a mitjans de desembre del 2019.

 

«Ha sigut un drama i Josie ha tret tota la seua mala llet», va dir el 2017, després de revelar els inconvenients que havien tingut amb la peça. A demés d’usar els problemes amb els ‘looks’, Cristina Pedroche també usa les pistes per generar expectació. El 2016 va revelar que portaria transparències i el 2019 que aniria sense roba interior.

 

Les pistes sobre el vestit per acomiadar el 2020

Tot i que no descobrirem fins al dia 31 quina és la nova aposta de la model, la presentadora ha tornat a usar la seua estratègia per crear afany. En ‘El Hormiguero‘ va assenyalar que era un vestit «molt còmode» amb el qual podrà seure, menjar i anar al bany sense cap problema.

 

A demés, ha destacat que amb ell vol donar «brillantor, llum i esperança» a este any tan complicat per culpa de la pandèmia.

 

«Hi ha una cosa que ens està donant problemes», va confessar en ‘Zapeando‘. Davant estes paraules, Dani Mateo li va preguntar si el contratemps era «per dalt, per baix, per davant o per darrere». «A dins, a dins», va respondre Josie, l’encarregat del ‘look’ de la presentadora. «Este any és com tot molt per dins, molta llum i molta comoditat», va afegir la madrilenya.

 

A demés, en el mateix programa, Cristina Pedroche va revelar una pista que va donar a entendre que no portaria molta roba. «Crec que este és l’any que menys tardaré en vestir-me». Unes paraules que van desencadenar una infinitat de reaccions a les xarxes socials i que han demostrat que l’estratègia de la presentadora ha tornat a funcionar.

 

Els ‘looks’ de Cristina Pedroche per les Campanades

Des de l’any 2014 Cristina Pedroche dóna les Campanades per a ‘Atresmedia‘, i el 31 de desembre s’ha convertit en el dia més esperat per a molts. El 2014, va acomiadar l’any, al costat de Fran Blanco, per LaSexta amb un disseny de ‘Charo Ruiz’ en color negre completament transparent i amb encaix que deixava vore la seua roba interior.

 

L’audiència va ser tan elevada que, el 2015 va passar a ser la protagonista, al costat de Carlos Sobera, d’Antena 3. Per a esta ocasió, Cristina Pedroche va optar per un vestit de ‘Pronovias’ amb 20.300 vidres incrustats i 350 hores de treball.

 

El 2016 va tornar a apostar per la mateixa firma, i va triar una cotilla d’escot cor en vellut blau nit amb una falda de tul del mateix color amb degradat de vidre de bohèmia i tires brillants.

 

Per tercer any consecutiu, el 2017 va lluir un vestit de ‘Pronovias’ i, en esta ocasió va deixar enrere els vestits i es va atrevir amb una granota d’encaix amb més de 200 vidres brodats. El 2018 va conseguir revolucionar a Espanya apostant per un disseny de «fada de bosc», inspirat en una peça icònica d’Yves Saint Laurent’ de 1999, amb la que va retre homenatge al medi ambient.

 

En les seues últimes Campanades, el 2019, Cristina Pedroche va usar una nova estratègia. Fins a les 23:39 va lluir una classe de túnica abrigada negra que tapava el seu esperat vestit. Este, no va ser altre que l’aposta d’un atrevit ‘look’ daurat futurista.

Els looks de Cristina Pedroche per les Campanades

Alguns dels ‘looks’ de Cristina Pedroche per les Campanades | cedida