Els 6 aliments que mai hauries de desdejunar

Compartir:

 

.

 

Moltes vegades els mals hàbits alimentaris es deuen més a la falta d’informació, causada en bona part per les contradiccions entre les dades que ofereixen diferents mitjans, que pel fet de no tenir la voluntat de portar una dieta saludable. En este article s’analitzen els principals aliments que cal evitar menjar al desdejuni i s’explica el perquè.

Els 6 aliments que mai hauries de desdejunar

Hi ha diversos aliments que són consumits per un gran nombre de persones a l’hora d’esmorzar, però en realitat, són perjudicials per a l’organisme si els consumim en este moment del dia —o, en alguns casos, en qualsevol altre—. És probable que conegues els problemes d’alguns d’ells, però uns altres et cridaran més l’atenció. 

 

A més, n’hi ha que, sense ser típicament utilitzats als esmorzars, poden afectar negativament a persones amb certs problemes físics; en este llistat hem inclòs el cas del tomàquet com a exemple.

EL MÉS LLEGIT

Troben unes restes òssies cremades a Gestalgar

La Guàrdia Civil ha obert una investigació després de la troballa ahir d'unes restes òssies que van aparéixer cremats en una foguera de Gestalgar

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics