Abusa sexualment d’una jove en una discoteca de Múrcia

Un Policia Nacional evita que un jove surt-te per la finestra del saló del seu domicili
Un Policia Nacional evita que un jove surt-te per la finestra del saló del seu domicili

La pena que el jutjat penal Número 2 de Múrcia ha posat a un jove per abusar sexualment d’una xica en una discoteca de Múrcia és una multa de 1.6230 euros. El xic va recórrer davant l’Audiència Provincial, que va desestimar el seu recurs i va confirmar la sentència.

Uns fets provats

Sembla que els fets estan provats, uns fets que van tenir lloc en un establiment d’oci de la zona de Talaies, en la capital murciana, cap a les tres del matí, en una llotja. El xic es va abalançar sobre la dona, la va agarrar de la cintura, va intentar besar-la en el coll i la va sotmetre a tocaments en els glutis. La víctima va poder escapolir-se i tres dies després va denunciar els fets davant la Policia Nacional.

Una venjança

En el seu recurs, el jove va admetre que ell havia tingut una baralla amb el nòvio d’esta jove, i va reconéixer haver-li fet destrosses en el seu cotxe: li va trencar els retrovisors. Des del seu punt de vista, la denúncia per abús va venir precisament “per venjança”. També sosté que com és possible que en aquella llotja hi hagués catorze persones i cap d’elles veiés res o actués en conseqüència, sortint en defensa de la víctima en aquell moment.

Contradiccions

El sospitós, que al·ludeix a les “contradiccions” de la jove, demana a l’Audiència que revoque la seua sentència perquè “està optant a la nacionalitat espanyola i este tipus de condemnes generaria la impossibilitat d’obtenir-la”. En desestimar el seu recurs, la pena confirmada és de 18 mesos de multa, a raó de tres euros per dia.