Adrián Martín es recupera a poc a poc de la seva tercera operació per substitució de vàlvules per la seva hidrocefàlia

Compartir:

 

Adrián Martín, el xiquet  que va participar al programa de Telecinco 'La Voz' i que pateix d'hidrocefàlia, ha hagut de ser intervingut tres vegades en menys d'una setmana a causa de la seua malaltia. El xiquet li han hagut de substituir una de les vàlvules que té al cervell a causa del seu trencament i el dolor que això provocava en ell.

 

Esta  tercera operació ha sigut la més complicada, ja que havien de tornar a col·locar-li les vàlvules necessàries per a la seva malaltia, d'esta forma és com pot drenar correctament el líquid que se li acumula al cervell.

  

Ara Adrián es troba encara a l'hospital de Màlaga recuperant-se de les intervencions. Ha sigut el seu propi pare qui ha volgut parlar de com es troba el seu fill i com han anat les operacions que se li han realitzat.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...