Un agent fora de servici salva la vida a un xiquet de 4 anys que s’havia ofegat en València

Compartir:

 

Francisco López, agent de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València, ha salvat la vida a un xiquet, de 4 anys, que s’havia ofegat mentres menjava a l’eixida d’un col·legi de la ciutat. Des del cos policial han informat en un comunicat que López estava fora de servici.

 

L’agent, que va anar a recollir als seus fills a l’escola, va vore que un xiquet s’havia quedat mirant al terra quan una altra mare va advertir que no podia respirar. Sa mare de seguida es va dirigir cap a ell i va vore que estava ple de blaus.

 

Immediatament, Francisco va anar a vore com estava el menor i en vore la situació li va practicar immediatament la maniobra d’Heimlich. En una de les compressions que li va fer, va eixir un tros de menjar. «Em vaig sentir alleujat», recorda amb emoció. A hores d’ara, es desconeix l’estat actual del menor

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones