Dos detinguts per agredir diversos policies locals en un control a Algoda

Compartir:

La Policia Local d’Elx va detenir dissabte 11 de desembre, cap a les 00.35 hores, dos homes per agredir diversos agents a Algoda.

Els fets es van produir quan diverses patrulles es trobaven a la pedania efectuant un control rutinari, donant-li l’alto a un vehicle que, van observar, zigzaguejava. Després de comprovar-ho, els policies es van adonar de la forta olor d’alcohol que desprenia l’interior d’aquest, i van indicar al conductor que aturés l’automòbil.

En un primer moment, els agents es van disposar a comprovar els objectes que portava el copilot, per la qual cosa li van comunicar que baixés del vehicle, baixant aquest de forma agressiva per, tot seguit, agafar fortament un dels policies pel braç amb la intenció de, presumptament, colpejar-lo contra la carrosseria, moment en què va començar un forcejament, sent finalment reduït.

En aquell moment, la resta d’ocupants del vehicle es van començar a alterar; fins i tot el conductor va intentar en diverses ocasions baixar colpejant el genoll d’un altre agent que, evitava, obrís la porta.

Va aconseguir eixir per la del copilot i es va abalançar sobre l’agent agafant-lo de les cames, per la qual cosa va haver d’intervenir una altra patrulla per reduir-lo.

Els dos barons, de 24 i 51 anys, van ser detinguts i traslladats al centre de salut. Posteriorment, van ser portats a dependències policials. El conductor, després de negar-se reiterades vegades, va procedir a la prova d’alcoholèmia, donant resultat positiu. De la mateixa manera, els agents van ser assistits a l’hospital.

EL MÉS LLEGIT

El 20% de la Síndrome de Mort Sobtada del Lactant té un origen genètic

La Síndrome de Mort Sobtada del Lactant (SIDS) afecta aproximadament a un de cada 1.000 naixements

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any