Agredix a un fruiter per no baixar-li el preu de la compra en València

Agressió Discover
Agressió Discover

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Proveïments a València a un xic de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte amb robatori amb violència o intimidació, després d’agredir al venedor d’una fruiteria que es va negar a vendre-li els productes més barats.

 

Els fets van passar cap a les 19.30 hores de la vesprada d’ahir, quan la Sala 091 va alertar als agents perquè es dirigiren a una fruiteria situada en el districte de Proveïments, a on un xic hauria agredit a un empleat.

 

Immediatament els agents van arribar al lloc i es van entrevistar amb el treballador que els va contar el que li havia ocorregut. Un xic va acudir a la fruiteria, va marxar i va tornar minuts més tard, però en esta ocasió, li va exigir al dependent que li deixara la cistella de la compra més barata. L’empleat es va negar a baixar-li el preu, pel que el xic  va començar a espentar-li i pegar-li colps amb els braços.

 

Els policies van comprovar el succeït a través de les càmeres de seguretat, pel que van començar a buscar al sospitós que ja havia fugit del local. Després de fer batudes per la zona, els agents el van localitzar i el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència o intimidació. El xic, qui té antecedents policials, ha passat a disposició judicial.