Alerta per augment d’ocupacions i robatoris a Nules

Compartir:

La Policia Local de Nules ha publicat en el seu Facebook: “En estos últims dies està havent-hi un augment d’okupacions d’habitatges buits en la població, totes elles propietat d’entitats bancàries. Ens consta intents en almenys 5 comunitats de propietaris diferents”.

Què busquen?

Sembla que, “a més també han procedit a forçar panys, i robar, en més de 20 trasters. Principalment busquen mobiliari i altres estris útils per a usar en els habitatges que estan ocupant“.

Precausions necessaries

La Policia Local de Nules alerta a la ciutadania: “posem en coneixement estos fets a la ciutadania perquè es prenguen totes les precaucions necessàries, especialment si es disposa de trasters, així com la idoneïtat de prendre totes les mesures preventives necessàries en les comunitats de propietaris en les quals puga existir habitatges propietat d’entitats financeres“.

Contacte de la Policia Local de Nules

A més també afegeixen que, “davant qualsevol indici d’alarma o robatori, o després de detectar que s’està intentant ocupar un habitatge, és important telefonar immediatament a la Policia Local de Nules (964670164) o a la Guàrdia Civil“.

<>

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'