Alerten d’una estafa a empreses i comerços per contractar publicitat

Compartir:

Telefonen dient que criden de la revista de la Policia Local d’Alaquàs i ofereixen serveis o publicitat

La Policia Local d’Alaquàs ha advertit d’una estafa que s’ha detectat durant els últims mesos que consisteix a oferir a les empreses i comerços, a canvi de diners, un espai publicitari en una revista policial que no existeix. Des que va començar l’any s’han detectat quatre casos com aquest i tots han sigut via telefònica.

En aquest sentit, la Policia Local d’Alaquàs ha volgut posar en coneixement de la ciutadania d’Alaquàs que es tracta d’una estafa, ja que Alaquàs no compta amb una revista d’aquestes característiques i tampoc ofereix publicitat en cap publicació d’aquest tipus.

Des de l’Ajuntament d’Alaquàs s’aconsella a totes les persones que siguen víctimes d’aquesta estafa o reben una telefonada d’aquestes característiques, que es posen en contacte amb la Policia Local d’Alaquàs per a comunicar els fets.

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram