Almenys un mort i 51 desapareguts en l’ensulsiada d’apartaments a Miami Beach

Compartir:

Un edifici residencial de 12 plantes s’ha esfondrat parcialment a les dos de la matinada d’aquest dijous en Surfside (Florida), al nord de Miami, segons van informar els serveis de rescat i la policia del comtat de Miami Dade.

Cinquanta-una persones estan desaparegudes després de l’ensulsiada parcial d’un edifici de dotze plantes a Miami Beach, segons va informar este dijous un regidor de la ciutat al canal local de la cadena CBS. El canal va indicar que, segons la seva font, aquestes persones no han aparegut més de deu hores després de l’ensulsiada de l’edifici Champlain Towers.

<

>

Les víctimes de moment

Fins ara només s’ha confirmat una victima mortal i una desena de ferits, a més d’una desena de ferits i 35 persones rescatades amb vida dels seus apartaments
Segons CBS4-Miami, cadena filial de CBS, els equips de bombers tracten de rescatar a alguns veïns que han quedat atrapats als balcons de l’edifici residencial que alberga un centenar d’habitatges i és denominat Champlain Towers, situat en la zona de Surf Side, pròxima a Miami Beach.

<

>

Es busquen possibles víctimes

Unes vuitanta unitats entre vehicles dels serveis de rescat i bombers busquen també possibles víctimes entre els enderrocs del sector de l’edifici que es va esfondrar per causes desconegudes.

Les cadenes locals han mostrat imatges de com els bombers van rescatar a un menor, pel que sembla indemne, mentre les autoritats encara no han confirmat si hi ha víctimes. No obstant això, alguns testimonis van sentir dir als equips de bombers que hi ha diversos atrapats entre les ruïnes de l’edifici.

<

>

De momet s’ignoren les causes

El succés s’ha produït entre els carrers 88 i Collins Avenue i, prop de Miami Beach i, de moment, s’ignoren les causes. Els vehicles dels serveis de rescat i bombers del municipi s’han dirigit a la zona i han desviat el trànsit, segons les fonts. L’edifici consta d’un centenar d’apartaments i l’ensulsiada va ocórrer de matinada.

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx