Alzira prohibirà tindre més de 5 mascotes per vivenda

Compartir:

Els veïns d'Alzira van a tindre que començar a anar amb compte amb el nombre de mascotes que tenen a les seues cases, ja que l'Ajuntament del municipi va a començar a limitar a un màxim de cinc la quantiat d'estes que es podran tindre als domicilis.

 

 

Açò afectarà al nombre de gossos i gats que una persona podrà cuidar a la seua casa, i la intenció és aconseguir millorar la higiene, evitar riscos sanitaris i també les molèsties que es poden ocasionar a la resta del veïnat.

 

 

A més, l'ordenança que pretén modificar el consistori obligarà als propietaris que isquen a passejar els seus animals a anar amb una ampolla d'aigua per a netejar una vegada l'animal haja fet les seues necessitats i el mobiliari urbà quede completament net.

 

 

Al poble d'Alzira ja està molt regulat de fa temps l'obligació de fer que els gossos només realitzen les seues necessitats en els llocs específics per a això, així com l'obligació del propietari de retirar els excrements posteriorment.

EL MÉS LLEGIT

El CJV aconsegueix els suports per a la creació d’un alberg públic juvenil

Actualment la ciutat només disposa d'un alberg públic a la zona protegida del Saler

En perill el procés judicial per les contradiccions de les xiquetes de Burjassot

Les dos menors han explicat què va ocórrer el dia de les suposades agressions sexuals

Rescaten tres banyistes en una platja de Guardamar del Segura

Un agent de la Guàrdia Civil va realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre que el seu company es ficava en l'aigua per a traure a un home

Rihanna ja és mare del seu primer fill al costat del raper A$AP Rocky

Segons avançava el mitjà estatunidenc TMZ, el bebé va nàixer el passat 13 de maig a Los Angeles, Califòrnia