Antonio Ruiz, el murcià aturat capaç de respondre correctament les 25 preguntes de ‘El Rosco’ de ‘Pasapalabra’

L'home va aconseguir fer-se amb l'històric pot del programa d'1,1 milions d'euros
Imatge del concursant Antonio Ruiz abans del Rosco de 'Pasapalabra' | cedida

 

Antonio Ruiz es va convertir aquest passat dimarts 19 de desembre en el nou guanyador del pot de 'Pasapalabra' en portar-se a casa un pot de 1.164.000 euros després de 126 programes participant en el concurs. Fa només uns dies que Antonio va superar el rècord de participacions en el programa i després de la seua victòria va complir la seua paraula i es va rapar el cap per a acomiadar-se.

La paraula 'Jaruzelski' ha sigut la que ha permés a Antonio portar-se un impressionant premi després de respondre correctament a les 25 preguntes de ‘El Rosco’ que li ha fet Christian Gálvez, seguint la mecànica habitual del concurs.

A més del rècord de permanència, Antonio també va batre el rècord de segons acumulats en el programa, convertint-se en un dels participants històrics d'un concurs que porta ja quasi 18 anys en antena, primer en Antena 3 i després fent-se un programa insubstituïble en Telecinco.

L'home va participar en un total de 126 programes, dels quals 98 va resultar guanyador, dotze va empatar i setze va perdre, encara que després va ser repescado en la cadira blava. El participant va comptar amb l'ajuda de Dafne Fernández i l'actor Carlos Hipòlit i es va imposar al seu contrincant Carlos, flanquejat pels actors Marta Torné i Raul Arévalo.

 

Antonio Ruiz es convertix en el guanyador d'un pot de 1.164.000 euros en 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Antonio no té treball

Sens dubte Antonio ha aconseguit tota una fita de la televisió, el pot de ‘Pasapalabra’. Però igual que la victòria, que no va ser res fàcil, tampoc ho és la seua vida. L'home es troba en situació de desocupació, va estudiar FPII en Imatge i So, encara que la seua gran passió per la música li va fer estudiar fins a tercer de piano i cambra de solfeig.

El seu encant per les paraules i el seu gran nivell cultural reflectit en tots els programes de ‘Pasapalabra’ li procedeix de la seua família: «Del meu pare, l'amor per la lectura i de la meua mare, l'etimologia». A més, Antonio també va parlar dels diners aconseguits i confessa que vol invertir-ho a donar-li a la seua filla la millor educació, obrir una llibreria d'exemplars de segona mà i finalment, viatjar amb la seua dona a Vancouver o Nova York.

Novetats en el programa

Cal assenyalar que a partir d'aquest dimecres 20 de desembre, el concurs presentat per Christian Gálvez començarà la seua programació especial de Nadal amb una sèrie de programes especials en els quals s'enfrontaran tretze dels millors concursants que han passat durant tot l'any pel programa de Telecinco. A més, es realitzaran tres lliuraments més amb temàtica nadalenca específica, els dies 25 de desembre i 1 i 5 de gener.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: La vídua del ramader assassinat a Terol destapa les mentides que van matar el seu marit" "LOCALITZEN a l'home que va desaparéixer a Higueruelas"