Apareix el cadàver de la seua filla a la porta de la seua casa després que marxés la nit anterior

Compartir:

Lucía va trobar el cos ensangonat de la seua filla a la seua porta quan la policia la va despertar. “Veig des de la meua finestra l’ambulància, la policia era ací. Escolte a algú parlant al costat de la porta, l’òbric i veig a la meua filla ací“, confessava. El cos ensangonat de la jove de 24 anys va ser descobert tirat enfront de la porta principal de la casa de la seua mare en el comtat de Westchester després que ella se n’hagués anat sobtadament la nit anterior.

La víctima va eixir de casa la seua mare abruptament

Alexandria Castano va eixir de la seua casa abruptament el dilluns a la nit. La policia va rebre un avís al voltant de les 7 a. m. el dimarts i van respondre a la residència en Summit Avenue en Mount Vernon, on van trobar el cos sense vida d’Alexandria Castano, segons News 12 Bronx.

Alguna cosa li va passar a Alexandria

La mare de la jove, Lucía Castaño, va dir al mitjà que la seua filla se’n va anar abruptament la nit anterior mentre preparaven el sopar. Aproximadament mitja hora després, Alexandria li va enviar un missatge de text dient que anava a tornar, però mai va aparéixer i no va tornar a contestar al seu telèfon. ‘Algú va matar a la meua filla!‘”, vol deixar clar la mare. La seua germana opina el mateix.

L’Oficina del Mèdic Forense del Comtat de Westchester revelarà la causa de la seua mort gràcies a l’autòpsia, segons el Nova York Post.

EL MÉS LLEGIT

‘Valencians al món’ recorre el cor d’Europa: d’Àustria a Eslovàquia per la ruta del Danubi

El programa solca aquest dimecres el segon riu d’Europa, que passa per deu països.

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes
CatalanSpanish