Apareix mort un xiquet de 4 anys en el seu bagul de les joguines: el buscaren durant dies

Kache Wallis va morir per asfíxia posicional
Kache Wallis va morir per asfíxia posicional

El xiquet, Kache Wallis, “kache amb k“, com li agradava dir amb només 4 anys de Hurricane City, Utah (els EUA), va estar desaparegut durant dies. La seua iaia el va deixar gitat al llit la nit del 24 de juliol i, al matí, no el va trobar allí.

Familiars i amics van buscar al xiquet, però no li van trobar pel que no tardaren en avisar a la Policia, segons un comunicat del mateix Departament de Policia de Hurricane City. Van fer una primera cerca en l’habitatge, però no van trobar al xicotet.

La búsqueda es va centrar en l’exterior

Com a conseqüència, tots es van posar a buscar per trobar al menut fora de casa: van publicar cartells per les xarxes socials, van sol·licitar l’ajuda de voluntaris i altres unitats.

No obstant això, durant el curs de la búsqueda, segons apunta el comunicat de la Policia, es va decidir tornar a revisar l’habitatge. Esta vegada els detectius sí que localitzaren a Kache Wallis. El cos del xiquet estava a l’interior d’un bagul per a joguines dins de la seua pròpia habitació.

<

>
La Policia ha traslladat a través de les xarxes socials les seues condolences i s’ha iniciat una campanya de GoFundMe per a recaptar fons per al funeral del menut.