Apareix una gran taca negra en la costa del Puig, Puçol i Pobla de Farnals

abocat
abocat

 

Les platges del Puig, Puçol i La Pobla de Farnals han quedat tancades al bany aquest diumenge a causa d’una gran taca marró, causada per un probable abocament d’origen desconegut, que ha causat molèsties a alguns banyistes i que ha sigut localitzada primer al Puig i després s’ha estés a les costes adjacents.

 

La taca ha sigut detectada per primera vegada després de les 13:00 hores al Puig. Llavors socorristes i policies locals han començat el desallotjament i s’ha alçat la bandera roja, mentre alguns banyistes es queixaven de picors i rojors causades pel mal estat de les aigües, segons fonts de Policia Local del Puig.

 

 

Després la taca s’ha anat estenent, moguda pel vent, primer cap a La Pobla de Farnals, la platja del qual ha sigut tancada poc més tard, i després cap a Puçol, la platja del qual ha sigut clausurada cap a les 16:00 hores.

Salvament Marítim ha enviat una embarcació a la zona per a la presa de mostres i ha confirmat que no es tracta d’una taca d’hidrocarburs, i que podria tractar-se d’algues en descomposició o d’un abocament desconegut, segons informa el gabinet de comunicació d’emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana (112).