Apunyala a la seua parella en els ulls en un intent per assassinar-la

Compartir:

La dona va ser traslladada a l'hospital, on es troba en estat crític

Un home apunyala a la seua parella amb qui té quatre fills en els ulls en un intent per assassinar-la en el sud-est de París.

L’home, d’uns 40 anys, va ser detingut per la policia, mentre que la dona es debat entre la vida i la mort a l’hospital on roman ingressada en estat crític.

Van ser els veïns els qui van alertar als agents en sentir els crits de la víctima. Tots dos convivien junts en el seu domicili al costat dels seus quatre fills. Cap d’ells era present en el moment de la brutal agressió. No es coneixien antecedents de violència masclista en la parella.

L’home va ser posat en llibertat per la policia, però immediatament va ser ingressat en un hospital a causa del seu estat mental després de l’ocorregut, segons DailyMail.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.