Intervenen un arma simulada a un xic en la platja de Sant Joan d’Alacant

Compartir:

 

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que la Policia Local ha intervingut este divendres una arma simulada Airsoft que portava un jove en la platja de Sant Joan d’Alacant, en la comarca de l’Alacantí (Alacant), i ha sigut denunciat per infracció a la Llei de Protecció de Seguretat Ciutadana.

 

La Policia dins del dispositiu de vigilància establit per a fer complir les mesures de seguretat enfront del Covid, ha localitzat en la platja de Sant Joan, sobre les 00.10 hores, a un grup de xics, que estaven al costat d’un cotxe en el carrer de la Dorada i ha procedit a la seua identificació, localitzant i requisant a un d’ells una arma simulada Airsoft que portava.

 

Segons fonts policials, es tracta d’una arma simulada però que és idèntica a les armes de foc reals, i que se sol usar per a les pràctiques de tir, però està prohibit portar-les en el carrer i fora d’este context i suposa una infracció a la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana.

 

Per tals fets els agents han requisat l’arma. Al mateix grup se li ha estés una acta per tinença i consum de drogues en la via pública.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'