Arriba al jutjat d’Alzira l’assassí de Wafaa

Compartir:

El Tuvi, David S.O. arrestat ara por l‘assassinat de la jove Wafaa Sebbah en novembre de 2019, ha passat a disposició judicial.

El Tuvi compareixerà davant el jutge de guàrdia d’Alzira per la seua implicació i mort després que la Guàrdia Civil localitzés el cos de Wafaa en un pou de La Pobla Llarga dijous passat.

Sobre les 13:40 hores d’este dissabte, el Ruvi ha arribat fortament escoltat, dins d’un vehicle de la Guàrdia Civil que ni tan sols ha parat el motor per a deixar-lo en les dependències del jutjat. Davant de les instal·lacions judicials només hi havia tres persones i han insultat a l’assassí de Wafaa a la seua arribada.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'