Assassina a ganivetades a la seua parella, una dona de 30 anys

La Policia Nacional deté a un home per un delicte d'odi i amenaces greus
La Policia Nacional deté a un home per un delicte d'odi i amenaces greus

Este matí ha estat trobada assassinada una dona de 30 anys presumptament per la seua parella de diverses ganivetades en el domicili d’ella, en el barri de l’Eixample, a València. El presumpte autor del crim ja està detingut després d’haver-se intentat suïcidar ahir, divendres, encara que no hauria confessat inicialment l’assassinat.

El cos ha sigut trobat per la Policia Nacional

El cos ha estat trobat este matí per la Policia Nacional, passades les 9.30 hores, en un domicili del carrer Conde d’Altea, en una de les zones de major poder adquisitiu de la ciutat. Els agents haurien descobert el cos després de diverses recerques i després que la noia no respongués a les crides.

Sembla que no hi havia denuncies prèvies

Sembla que no hi havia denúncies prèvies entre la parella, almenys així ho recull Levante-EMV, la qual cosa no indica que no hi hagués violència i maltractament abans de l’assassinat d’este matí. De fet, la major part de les víctimes de violència masclista assassinades no havien denunciat mai al seu agressor.

Els agents han reclamat ajuda mèdica urgent

Un cotxe patrulla de la Policia Nacional s’ha desplaçat al lloc i ha comprovat que la dona estava apunyalada i que no tenia pols. Així i tot, els agents han reclamat ajuda mèdica urgent, la qual cosa ha fet que el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) de Sanitat haja desplaçat una ambulància del SAMU al lloc.

No obstant això, l’equip mèdic sol ha pogut certificar la mort de la jove, la qual cosa ha posat en marxa el protocol de crims masclistes, amb l’avís a la jutge de guàrdia de Violència sobre la Dona de València, així com a la fiscal i al forense.

El cos ha estat aixecat al caient de les dotze del migdia i traslladat a l’Institut de Medicina Legal, on se li practicarà l’autòpsia.

La dona assassinada avui es converteix en la quarta víctima mortal de la violència masclista enguany en la Comunitat Valenciana.

Cridar al 016, davant la violència masclista

El telèfon 016 atén les víctimes de violència de gènere les 24 hores del dia, cada dia de l’any. En este telèfon trobaràs l’ajuda d’especialistes en múltiples idiomes. Si tu o algú que coneixes és víctima d’agressions físiques o psicològiques flama, el número no es queda registrat en la factura telefònica.

En cas de necessitar ajuda urgent, en el 112 els equips d’Emergències t’auxiliaran amb rapidesa.