Detingut per atracar un supermercat, ferir a un treballador i segrestar a un taxista en València

L'home ha anat tirant els diners per la finestra del taxi
Els treballadors del supermercat han intentat impedir l'atracament | Pixabay

Un home, de 46 anys, ha sigut detingut per atracar un supermercat, ferir a un treballador i segrestar a un taxista per a la seua fugida en el barri de Patraix de València. Els fets s'han produït este passat divendres, en un supermercat del carrer de Campos Crespo.

Segons informa 'Las Provincias', l'home ha entrat en el supermercat amb un ganivet de cuina en la mà i ha amenaçat a la caixera per a fer-se amb 300 euros. Però l'atracament se li ha complicat quan els altres treballadors han començat a tirar-li objectes.

En eixe moment, el lladre ha pegat a fugir, però un treballador ha conseguit agarrar-lo i han començat a barallar-se en el carrer. Una baralla que ha acabat amb els dos ferits. Però l'atracador ha conseguit pujar-se a un taxi, ganivet en mà, per a seguir amb la fugida. 

La passatgera que hi havia darrere s'ha endut un bon espant, però ha conseguit baixar-se del taxi abans de què el conductor arrancara. Durant el trajecte, l'atracador ha anat tirant els diners per la finestra, fins que els treballadors han conseguit fer-se amb 200 euros, que han entregat a la Policia com a prova.

Finalment, el taxista s'ha trobat amb una patrulla de la Policia Nacional, pel que ha frenat, ha baixat del cotxe i els agents l'han detingut i li han trobat els 100 euros que faltaven.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona ferida en l'accés al Pou Negre de las Fuentes de Ayódar" "Desarticulen 12 punts de venda de droga en la Marina Alta"