Detingut per atracar un supermercat, ferir a un treballador i segrestar a un taxista en València

Compartir:

 

Un home, de 46 anys, ha sigut detingut per atracar un supermercat, ferir a un treballador i segrestar a un taxista per a la seua fugida en el barri de Patraix de València. Els fets s’han produït este passat divendres, en un supermercat del carrer de Campos Crespo.

 

Segons informa ‘Las Provincias’, l’home ha entrat en el supermercat amb un ganivet de cuina en la mà i ha amenaçat a la caixera per a fer-se amb 300 euros. Però l’atracament se li ha complicat quan els altres treballadors han començat a tirar-li objectes.

 

En eixe moment, el lladre ha pegat a fugir, però un treballador ha conseguit agarrar-lo i han començat a barallar-se en el carrer. Una baralla que ha acabat amb els dos ferits. Però l’atracador ha conseguit pujar-se a un taxi, ganivet en mà, per a seguir amb la fugida. 

 

La passatgera que hi havia darrere s’ha endut un bon espant, però ha conseguit baixar-se del taxi abans de què el conductor arrancara. Durant el trajecte, l’atracador ha anat tirant els diners per la finestra, fins que els treballadors han conseguit fer-se amb 200 euros, que han entregat a la Policia com a prova.

 

Finalment, el taxista s’ha trobat amb una patrulla de la Policia Nacional, pel que ha frenat, ha baixat del cotxe i els agents l’han detingut i li han trobat els 100 euros que faltaven.

EL MÉS LLEGIT

Menys calor, més núvols i ruixats per començar la setmana

L'inici de la setmana ens portarà més núvols, algun ruixat i les temperatures encara podrien baixar un pèl més

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor