Detinguts per fer beure orina i insultar a una menor a València

Compartir:

Els dos joves detinguts van gravar a la víctima i van pujar el vídeo a les xarxes socials

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a dos menors d’edat de 15 i 16 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tracte degradant cap a una altra menor, de 14 anys.

Les investigacions es van iniciar per part dels agents en tindre coneixement dels fets que s’havien produït, quan pel que sembla una menor de 14 anys va ser gravada per altres menors d’edat, sent sotmesa a tractes degradants per ells.

Aquest vídeo va ser pujat a les xarxes socials, i en ell es podia observar a la jove en un alt estat d’embriaguesa i els altres joves rient-se d’ella, introduint-li un cigar, que podria ser, un porro, pel nas, donant-li a beure el que suposadament seria orina i dirigint-li insults com a bruta.

Durant les investigacions els agents van identificar a dos xics de 15 i 16 anys, que van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tracte degradant.

Els menors van ser posats en llibertat, entregant-los als seus tutors legals, després de ser informada Fiscalia de Menors.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa