Els bombers rescaten a diverses persones afectades per inhalació de fum a un incendi a Aldaia

Compartir:

Els bombers del Consorci han hagut de rescatar a diver-ses persones que havien inhalat fum per un incendi a una finca del carrer José Echegaray a Aldaia, un edifici de quatre altures i 18 habitatges. L’avís s’hi ha rebut a les 10:04 i fins allí s’hi han desplaçat dotació i sergent de Torrent, i dotació i vehicle d’altura de Paterna, tots ells del Consorci. Els efectius han extingit l’incendi a les 10:43 h.

A més, han revisat l’edifici, extraient a diverses persones que havien inhalat fum. En total els bombers han rescatat a set persones. Un total de vint persones han hagut de ser ateses pels mitjans sanitaris desplaçats a la zona.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.