Els bombers sufoquen un incendi en un bar d’Alacant

Compartir:

Els bombers del parc d'Alacant sufocaran ahir de vesprada un incendi declarat en un bar tal com publica 'Información'. Un operatiu amb un total de 12 efectius del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) es va desplaçar fins al lloc del succés. El SPEIS va rebre l'avís vora les 17.45 hores ahir diumenge 18 de novembre. Les flames s'iniciaren en la cuina del bar i el fum va afectar també a part de l'escala de l'edifici paral·lel. 

 

L'origen del succés va es localitzar en una fregidora i va afectar la instal·lació del gas, provocant una deflagració i a causa de les flames va quedar totalment calcinada i el fum també va afectar a la resta del local realitzant-se amb posterioritat tasques de ventilació.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones