En busca i captura un home que va embarassar a una xiqueta de 15 anys a Lorca

Compartir:

La Policia Nacional ha emès una ordre de busca i captura cap a un ciutadà d'origen equatorià i resident a Lorca, de 51 anys. El cos de seguretat acusa a l'home del delicte d'abús sexual en contra d'una menor de 15 anys, a qui va embarassar i que  fa dos setmane va donar a llum en el municipi murcià.

  

  

La família de la menor no havia advertit a les autoritats sobre l'esdeveniment, però després de donar a llum a l'hospital Rafael Méndez de Lorca, els serveis socials es van veure obligats a informar a les autoritats. En tractar-se d'una menor de 16 anys, l'esmentat organisme ha d'obrir una recerca sobre el motiu de l'embaràs.

 

Fora del país

Les primeres investigacions policials apunten que l'home hauria fugit d'Espanya després de conèixer la denúncia que es va presentar en contra seua. La família de l'afectada llogava una de les habitacions a l'acusat, qui compartia pis amb la xicoteta. Durant l'estada, es considera que tots dos van tenir una relació.

  

  

Després que serveis socials informés a la policia de la situació, les autoritats van assessorar a la xiqueta sobre què era el més recomanable en este moment. Després d'escoltar-los, va acceptar denunciar a l'escapolit, acusant-ho d'haver abusat sexualment d'ella, per la qual cosa es va interposar l'ordre de crida i cerca contra l'home.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...