Troben en bon estat a Carlos Sobrado, un xic desaparegut en Xàbia

Compartir:

 

Actualització 21/01/2021 a les 15.20 hores. Han trobat en bon estat a Carlos Sobrado Welser, un xic de 23 anys, desaparegut en la localitat de Xàbia, en la Marina Alta (Alacant). D’eixa manera ho ha publicat l’ONG ‘SOS Desapareguts’ a través del seu compte de Twitter.

 

 

Busquen a Carlos Sobrado, un xic desaparegut en Xàbia

Familiars i amics busquen a Carlos Sobrado Welser, un xic de 23 anys, desaparegut en Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). El xic va desaparèixer este divendres, 15 de gener, segons ha informat SOS Desapareguts a través de les seues xarxes socials.

 

Carlos fa 1,70 metres, té el monyo negre i, a demés, té els ulls marrons i és de complexió normal. L’última volta que va ser vist portava uns pantalons vaquers blaus i un jupetí blau marí. Qualsevol informació que es puga tindre sobre el seu parador s’ha de comunicar a la policia, als telèfons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones