Troben mort a Joaquín Guiot Ledesma, desaparegut en Aldaia

Compartir:

 

Actualització 28/01/2021 a les 08.35 hores. Tràgic desenllaç en la busca de Joaquín Guiot Ledesma, un home de 74 anys amb Alzheimer, que havia desaparegut en Aldaia, en la comarca de l’Horta (València), el passat 10 de gener. Joaquín ha sigut trobat sense vida, segons ha informat l’ONG ‘Sos Desapareguts’ a través de Twitter.

 

 

Busquen a Joaquín Guiot Ledesma, desaparegut en Aldaia

Familiars i amics busquen a Joaquín Guiot Ledesma, un home de 74 anys desaparegut en la localitat d’Aldaia, en la comarca de l’Horta (València). L’home, que patix Alzheimer, va desaparéixer el 10 de gener, segons ha informat SOS Desapareguts a través de les seues xarxes socials.

 

 

Joaquín fa 1,74 metres, pesa 76 kg, té el monyo canós i l’última volta que va ser vist portava batí. Qualsevol informació que es puga tindre sobre el seu parador s’ha de comunicar a la policia, als telèfons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.