Troben mort a Joaquín Guiot Ledesma, desaparegut en Aldaia

Compartir:

 

Actualització 28/01/2021 a les 08.35 hores. Tràgic desenllaç en la busca de Joaquín Guiot Ledesma, un home de 74 anys amb Alzheimer, que havia desaparegut en Aldaia, en la comarca de l’Horta (València), el passat 10 de gener. Joaquín ha sigut trobat sense vida, segons ha informat l’ONG ‘Sos Desapareguts’ a través de Twitter.

 

 

Busquen a Joaquín Guiot Ledesma, desaparegut en Aldaia

Familiars i amics busquen a Joaquín Guiot Ledesma, un home de 74 anys desaparegut en la localitat d’Aldaia, en la comarca de l’Horta (València). L’home, que patix Alzheimer, va desaparéixer el 10 de gener, segons ha informat SOS Desapareguts a través de les seues xarxes socials.

 

 

Joaquín fa 1,74 metres, pesa 76 kg, té el monyo canós i l’última volta que va ser vist portava batí. Qualsevol informació que es puga tindre sobre el seu parador s’ha de comunicar a la policia, als telèfons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones