Troben a José Manuel García Martínez, desaparegut en Elx

Compartir:

 

Actualització 04/01/2021 a les 18.30 hores. Han trobat en bon estat a José Manuel García Martínez, un home de 61 anys, desaparegut en Elx. D’eixa manera ho ha publicat l’ONG ‘SOS Desapareguts’ a través del seu compte de Twitter.

 

 

Busquen a José Manuel García Martínez, desaparegut en Elx

Familiars i amics busquen a José Manuel García Martínez, un home de 61 anys, desaparegut en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant). L’home ha desaparegut este dilluns, 4 de gener, segons ha informat SOS Desapareguts a través de les seues xarxes socials.

 

José Manuel fa 1,75 metres, té el monyo canós, els ulls castanys, de complexió grossa i necessita medicació. Qualsevol informació que es puga tindre sobre el seu parador s’ha de comunicar a la policia, als telèfons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones