INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Troben a Martin Ignacio, desaparegut en Gata de Gorgos

Portava un dia desaparegut
Martin Ignacio ha desaparegut este dilluns | Ajuntament de Gata de Gorgos

 

Actualització 24/03/20, a les 10.11 hores. L'Ajuntament de Gata de Gorgos acaba de confirmar que la Policia Local de Dénia, en la Marina Alta, ha trobat este matí a Martin Ignacio, qui va desaparéixer ahir dilluns després d'eixir de sa casa.

 

Els agents de la policia l'han traslladat fins a l'Hospital de Dénia per a que els equips sanitaris li facen un reconeixement mèdic.

 

Busquen a Martin Ignacio, desaparegut en Gata de Gorgos

Martin Ignacio ha sigut vist per última volta este dilluns, 23 de març, quan se'n va anar de sa casa a les 12.30 hores del matí en la localitat de Gata de Gorgos, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), segons informa l'ajuntament de la localitat. 

 

Martin Ignacio fa 1,85 metres d'alçada, té barba i el monyo llarg. L'última volta que va ser vist portava un pantaló vaquer clar, un polo de màniga llarga de color groc, sabates de deport i una gorra negra. El desaparegut no portava damunt ni el mòbil ni la documentació.

 

Es demana que si alguna persona sap alguna cosa d'ell o l'ha vist que avise a la Policia o la Guàrdia Civil per poder trobar-lo el més prompte possible.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Més notícies de la categoria Successos