Un caçador de Culla mor a Teruel en disparar-se accidentalment un rifle

Compartir:

 

Aquest dissabte es produïa un accident de caça a la Cañada de Benatanduz (Teruel), en el qual moria un home d’uns 50 anys de la localitat de Culla (l’Alt Maestrat), en disparar-se accidentalment una de les armes dels caçadors.

Els fets van ocórrer de matinada, al voltant de les 3.30 hores, quan el rifle d’un company de la víctima es va disparar accidentalment. El grup de caçadors desplaçat fins a Teruel estava format per la víctima, el seu germà i l’amic, a qui se li va disparar l’arma. La zona compta amb presència de porcs senglars, motiu pel qual es pensa que es van desplaçar fins allí, segons apuntava el Periódico Mediterráneo.

La Guàrdia Civil es va traslladar fins al lloc del succés i va prendre declaració als dos homes. Després van tornar a les seues cases sense quedar retinguts. El següent pas ha sigut realitzar l’autòpsia, després de la qual l’home serà soterrat a Culla. La localitat ha quedat consternada pels fets i ha enviat el seu condol a la família i els afectats pel succés.

Accident de caça a La Nucia

Un home va morir el passat 15 de desembre a La Nucia, a la comarca de la Marina Baixa, mentre practicava caça. El mort tenia una ferida d’arma, segons va informar el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Segons informació del CICU, cap a les 11:30 hores d’aquell dia, els serveis d’emergències van rebre l’avís d’assistència sanitària al caçador al vedat d’este municipi, fins on es van mobilitzar ambulàncies del Suport Vital Bàsic (SVB) i Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU). Els serveis sanitaris només varen poder confirmar la defunció de l’home, traslladant després el seu cos a l’anatòmic forense d’Alacant. El cas va ser judicialitzat per a aclarir les causes de la mort, segons les mateixes fonts.

Segons va informar la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, el caçador va morir a conseqüència d’un tràgic accident, quan, a Pedro Sánchez Galera, després «d’entropessar li va caure l’arma, amb la fatalitat que es va disparar, arribant-li al pit, la qual cosa li va produir la defunció quasi immediata». El mort, segons informava la Federació, era natural de la localitat granadina de Húescar i tenia 52 anys. Segons les mateixes informacions, residia en la localitat d’Altea, i «des de molt jove sempre va ser aficionat a la caça, al costat del seu germà Rafael».

EL MÉS LLEGIT

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral

Dies de pocs canvis

L'ambient quedarà més humit i bascós però les temperatures mostraran una clara tendència a baixar