'El Chicle' confessa que «va escanyar involuntàriament» Diana Quer

L'autor de la mort de la jove madrilenya ha explicat al jutge que no la va atropellar
José Enrique Abuín Gey, assassí de Diana Quer | Xarxes socials

 

'El Chicle' torna al centre de la polèmica. L'assassí de Diana Quer l'estiu de 2016 ha ratificat davant el jutge de la causa, Félix Isaac Nio, que va matar la jove, però que la va «escanyar involuntàriament» aquella nit a A Pobra do Caramiña.

La versió d'Abuín, però, ha canviat ostensiblement. En el seu moment, de fet, aquest ja va partir peres amb el seu anterior advocat per les seues reticents mentides i ara hauria tornat a canviar el seu discurs. I és que tot i que ha mostrat la seva voluntat de col·laborar amb la Guàrdia Civil, l'assassí de Quer ha confessat que no la va atropellar. Quelcom que va explicar en la seua primera versió. 

El darrer canvi de versió d''El Chicle'

José Enrique Abuín Gey ha tornat a canviar de versió. En aquest cas, doncs, l'assassí confés de la jove Diana Quer ha negat que atropellara la jove la nit de la seua desaparició. Així, aquest va canviar la seua primera versió que explicava que l'havia atropellat involuntàriament i que va ser una mort accidental.

Ha estat, però, l'únic canvi de discurs. El gallec ha relatat fil per randa tot el que va ocórrer aquella nit, tal com va fer-ho el darrer colp. El jutge haurà de comprovar, doncs, quins són els indicis per comprovar si el canvi de versió d''El Chicle' és verídic


 

El 'no' dels advocats de Quer a la versió d''El Chicle'

Diana Quer, en una imatge d'arxiu | Arxiu

 

Els advocats de Diana Quer no han dubtat en mostrar el seu rebuig a la declaració d'Abuín. Els lletrats defensors creuen que el canvi de versió seria una estratègia de l'assassí per rebaixar la seua pena.  


Per això, sostenen que els delictes pels quals va ser imputat —assassinat, detenció il·legal i contra la llibertat sexual— han de romandre al procés, coincidint amb la petició de la fiscalia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Detingut per intentar furtar a un xiquet en un parc de València" "ALERTA: Accident de trànsit i retencions de 7 quilòmetres a la V-30"