L’actor Chris Noth, de ‘Sexo en Nueva York’, acusat d’agressió sexual per dos dones

Compartir:

 

Chris Noth, l’actor que va immortalitzar a Mr. Big en ‘Sexo en Nueva York’, ha sigut acusat d’agressió sexual per dos dones que no es coneixen entre si. Els fets haurien ocorregut en 2004 i 2015, segons el testimoniatge de totes dos suposades víctimes, del qual s’ha fet eco ‘The Hollywood Reporter’.

L’artista, també protagonista de ‘The Good Wife’, ha reconegut les relacions, si bé assegura que en tots dos casos van ser consentides. Zoe i Lili, pseudònims, van acudir al mitjà de manera independent per a denunciar els episodis. Es tracta d’una dona que treballa en la indústria del cinema i una periodista, encara que en el moment dels fets treballava com a cambrera.

 

L’agressió de 2014

 

La primera de les suposades agressions va ocórrer en 2004. «Durant anys ho vaig enterrar, però veure que tornava a reprendre el seu paper en ‘Sexo en Nueva York’ va fer que es despertara alguna cosa dins de mi», relata Zoe, que tenia 22 anys quan tot va succeir. Acabava de graduar-se.

Noth tenia 49 anys i estava de moda pel seu estel·lar paper en la sèrie. Coquetejava amb ella i la va convidar a anar a una piscina d’un edifici en West Hollywood. Allí li va prestar un llibre i li va dir que se’l portara després al seu apartament per a comentar-li què li semblava: «Em vaig sentir afalagada. Soc una nouvinguda i vol saber el que pense. Només porte dos mesos a Hollywood», va pensar.

La va besar només travessar la porta del pis i, quan va intentar escapar, la va agarrar i la va violar per darrere mentre ella estava enfront d’un espill, relata. «Va ser molt dolorós, li vaig cridar que parara i no ho va fer, li vaig demanar que almenys es posara un condó i es va riure de mi», assegura. Un amic la va portar a l’hospital, on li van posar punts. La Policia li va prendre declaració, però mai va revelar el nom del seu agressor.

 

Segona agressió en 2015

 

Lily, periodista ara de 31 anys, tenia 25 anys quan els fets suposadament van ocórrer. L’actor, 60. Treballava de cambrera en la zona VIP d’una discoteca de Nova York i es va sentir afalagada quan Noth va coquetejar amb ella. Van quedar per a sopar i ell li va proposar conéixer la col·lecció de whiskys que tenia a la seua casa.

«Vaig pensar: ‘Beurem whisky i parlar sobre la seua carrera com a actor’. Ara em sona tan estúpid», confessa. Ja allí, va intentar besar-la i ella li va rebutjar. Ell, sempre segons el relat de la dona, es va baixar els pantalons i li va dir que el matrimoni era una farsa i la monogàmia no és real.

«El següent que sé és que estàvem mantenint relacions contra el respatler d’una cadira davant d’un espill mentre plorava», detalla. La jove va abandonar el lloc en un Uber. L’endemà tenia un missatge en el mòbil. «Sent, espere que no t’asseguera mal res d’això d’anit. Ens divertim. Només vull assegurar-me que no t’ho vas prendre a malament», deia l’estrela de Hollywood.

 

Noth respon: “no sempre és no”

 

Per part seua, Chris Noth ha negat els fets. «Les acusacions en contra meua fetes per persones que vaig conéixer fa anys, fins i tot dècades, són categòricament falses», s’ha defensat l’actor. «Aquestes històries podrien haver sigut de fa 30 anys o de fa 30 dies, no sempre significa no, aqueixa és una línia que no vaig creuar. Les trobades van ser consensuades», va sentenciar.
 

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals

Mor un xiquet de 5 anys a la platja de Canet d’en Berenguer

La mare del xiquet es trobava amb ell i un germà més petit, quan de sobte, ha perdut de vista la criatura.

OCU presenta demanda col·lectiva contra Apple

Concretament la demanda és per pràctiques comercials enganyoses en nom de més de 400.000 afectats per obsolescència programada en gamma iPhone 6