Claudio, el futbolista de 15 anys paraplègic després de ser apunyalat no perd l’esperança: «Tornaré a fer gols, ho promet»

Compartir:

Imagen de Claudio Sánchez Berjano, de 15 años

Claudio Sánchez Berjano en una imatge d’arxiu | Facebook 

 

El passat divendres el drama més absolut es va apoderar de Badajoz. Claudio Sánchez Berjano, un menor de només 15 anys va rebre una punyalada per l’esquena després d’una picabaralla pels carrers de la ciutat i, a conseqüència de l’incident, el jove ha quedat paraplègic.

 

El seu agressor —un jove  de només 14 anys— ja ha estat detingut per haver-li propinat una punyalada en el moment que el menor va caure a terra. Claudio, que forma part del cadet A de les escoles del Rayo Vallecano a Badajoz, va ingressar d’urgència a l’hospital, però les lesions provocades a l’altura de la medul·la van ser insalvables. 

«No sent les cames»

Instants després del tràgic succés, el jove va ser traslladat ràpidament a l’Hospital Infanta Cristina de Badajoz. Va ser en este espai on el jove va ser operat d’urgència i on, de fet, va revelar a la seua mare que «no sent les cames».

 

Segons va treure a la llum ‘El Español’, el jove va telefonar desesperat a la seua mare, María Berjano, minuts abans d’entrar a l’hospital. «El meu fill s’assabenta de tot per les xarxes socials i la televisió», va explicar la mare del menor mentre relatava que «no li agrada que li diguen que haurà d’anar amb cadira de rodes tota la seva vida».

 

«Tornaré a marcar gols»

Va ser la consternada revelació del jove a la seua mare. El jove, de 15 anys, no perd l’esperança i, en este context, va assegurar a la seua mare que tornaria a jugar a futbol.

 

Finalment, s’ha de destacar també que la lesió és de caràcter «externa» i no massa profunda. Per això mateix, serà traslladat a l’hospital especialitzat en paraplegia de Toledo —un centre de referència a Espanya pel tractament integral de la lesió medul·lar— per recuperar-se de les lesions.  

 

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”