El cofundador de Jazztel mor per una intoxicació de gas a la seua casa de la Vall d’Aran

El cofundador de Jazztel mor per una intoxicació de gas a la seua casa de la Vall d'Aran
El cofundador de Jazztel mor per una intoxicació de gas a la seua casa de la Vall d'Aran

Miguel Salís, un dels fundadors de Jazztel, va morir el dissabte en la seua residència de la Vall d’Aran a conseqüència, esta és la principal hipòtesi, de la mala combustió d’una caldera que va generar una fuita de monòxid de carboni, un gas altament tòxic.

La dona de Salis, que es trobava al costat d’ell, ha estat ingressada en la cambra hiperbàrica de l’hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí

En l’incident també va resultar ferida una dona d’uns 40 anys que va ser traslladada en helicòpter a l’Hospital Moisés Broggi de Sant Joan Despí i ingressada en la cambra hiperbàrica del centre sanitari.

La fuga de gas va tenir lloc a les 14.30 del dissabte

El succés va ocórrer al voltant de les 14:30h del dissabte en un habitatge situat en el Camí Pesola, en la zona de Naut Aran, en el municipi de Bagergue.

Malgrat els esforços per reanimar a Salís, no va poder fer-se res per a salvar la seua vida. La notícia de la defunció d’este enginyer industrial de 63 anys, avançada per ‘Va néixer Digital’, l’ha confirmat el seu amic i soci Martín Varsavsky. Tots dos van coincidir en el naixement de Jazztel, però també van crear junts Ya.com, Barter o Eòlia Renovables.

<

>

Sense Miguel la nostra vida no serà la mateixa“, escrivia i lamentava Varsavsky, amb qui va coincidir en la universitat de Columbia a Nova York.

Recerca oberta

Els Mossos d’Esquadra han obert una recerca per a tractar d’esclarir l’origen de la fugida, que podria deure’s a la mala combustió d’una caldera. Això sí, de moment, tampoc es descarta una fuita de gas.

<

>

<

>