Les comarques de la Ribera, afectades per les fortes pluges

La planta Ford d'Almussafes s'ha vist obligada a suspendre el torn de nit

Les comarques de la Ribera Baixa i la Ribera Alta són altres de les més afectades a causa de la 'Gota Freda'. L'aigua encara no ha parat de caure i localitats com Almussafes ja superen els 120 litres per metres quadrats durant el dia de hui. A pobles com Albalat, Polinyà i Riola encara no han decidit si es van a suspendre les classes de demà, encara que tot apunta que esta nit faran pública la suspensió per a evitar riscs. Altres com Sueca, Alzira, Alberic o Cullera ja tenen clar des de fa hores que la jornada de demà quedarà suspesa. És més, la majoria de les localitats de València han acordat tancar els centres, ja siga col·legis o Universitats.

La tempesta s'aproxima cap a la comarca de la Ribera i esta nit podria estar 'passada per aigua'. L'estat de les carreteres permet que es mantinguen obertes però amb precaució. No obstant això cal extremar la precaució per les pluges, ja que l'aigua es podria apoderar d'alguns passos inferiors o en algunes zones de camp, com ja hem vist en altres ocasions en la localitat d'Alginet, Algemesí o Alzira.

Per altra banda, la planta Ford d'Almussafes, una de les factories més grans i importants d'Espanya, s'ha vist obligada a suspendre el torn de nit d'este dijous en totes les seues seccions per a evitar que els 2.000 empleats que tenen este horari de 22.00 h a 06.00 h s'hagen de desplaçar i córrer el risc de la forta pluja. La carretera no està en condicions per a circular i la Ford vol evitar riscs i per això ha decidit parar durant esta nit la producció.

Quant al transport públic, a la línia 1 de Metrovalencia s'ha tallat la circulació de trens per acumulació d'aigua en la caixa de la via. Ací es veuen afectades poblacions de la Ribera Alta com Alginet, Carlet, Benimodo, l'Alcúdia, Montortal, Massalavés i Alberic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!