Condemnen a un home a 5 anys de presó per abusar sexualment d'una xiqueta de 15 anys en València

El condemnat va abonar abans del judici la indemnització de 10.000 euros sol·licitada per la Fiscalia
L'home va conèixer a la xiqueta en novembre de 2018 | Pixabay

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys i tres mesos de presó i a cinc anys de llibertat vigilada a un home per abusar sexualment d'una xiqueta de 15 anys, filla d'una companya de treball.

El tribunal aprecia en l'actuació del processament l'atenuant d'actuar afectat per consum de substàncies estupefaents i l'atenuant de reparació del mal, ja que va abonar abans del judici la indemnització de 10.000 euros sol·licitada per la Fiscalia per a la víctima.

Segons explica el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el condemnat, de 39 anys, era l'encarregat de posar música durant la setmana cultural que se celebrava en un centre de majors de València, en el que treballava la mare de la menor d'edat.

L'home va mantindre relacions sexuals amb l'adolescent

Durant la celebració d'eixe esdeveniment, en novembre de 2018, l'home i l'adolescent van iniciar una relació d'amistat en la qual es van intercanviar els telèfons i van començar a mantindre per WhatsApp converses amb contingut sexual explícit.

Entre els mesos de novembre o desembre, la menor va acudir al domicili de l'acusat, a on els dos van estar fumant porros i van mantindre relacions sexuals completes, tal com declara provat la sentència.

Va ser la mare de la víctima la que va denunciar els fets quan va tindre coneixement d'ells. La sentència pot ser recorreguda en apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Falsifiquen targetes per a aparcar en places de persones amb discapacitat en Castelló" "Pillen en Peníscola a un militar uruguaià acusat de tortures en la dictadura"