Condemnen a un home a 5 anys de presó per abusar sexualment d’una xiqueta de 15 anys en València

Compartir:

 

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys i tres mesos de presó i a cinc anys de llibertat vigilada a un home per abusar sexualment d’una xiqueta de 15 anys, filla d’una companya de treball.

 

El tribunal aprecia en l’actuació del processament l’atenuant d’actuar afectat per consum de substàncies estupefaents i l’atenuant de reparació del mal, ja que va abonar abans del judici la indemnització de 10.000 euros sol·licitada per la Fiscalia per a la víctima.

 

Segons explica el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), el condemnat, de 39 anys, era l’encarregat de posar música durant la setmana cultural que se celebrava en un centre de majors de València, en el que treballava la mare de la menor d’edat.

 

L’home va mantindre relacions sexuals amb l’adolescent

Durant la celebració d’eixe esdeveniment, en novembre de 2018, l’home i l’adolescent van iniciar una relació d’amistat en la qual es van intercanviar els telèfons i van començar a mantindre per WhatsApp converses amb contingut sexual explícit.

 

Entre els mesos de novembre o desembre, la menor va acudir al domicili de l’acusat, a on els dos van estar fumant porros i van mantindre relacions sexuals completes, tal com declara provat la sentència.

 

Va ser la mare de la víctima la que va denunciar els fets quan va tindre coneixement d’ells. La sentència pot ser recorreguda en apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones