Condemnada a dos anys de presó per quedar-se l’herència del seu nebot quan va morir el seu germà

Compartir:

El Tribunal Superior de Justícia de Castilla y León ha ratificat la pena de dos anys de presó a una dona que es va quedar amb els diners del seu germà mort que per herència pertanyia al fill d’este.

Sentència d’Audiència Provincial de Zamora

D’esta manera, la sala ha adoptat de manera íntegra la sentència de l’Audiència Provincial de Zamora, després de considerar provat que la condemnada, cotitular amb el seu germà d’un compte bancari en la qual els moviments eren exclusivament de l’esfera patrimonial d’este, va realitzar res més morir tres reintegraments.

L’acusada va retirar diners per valor de 53.000 euros

Dos dels reintegraments es van produir el mateix dia de la mort del seu germà per quanties de 10.000 i 3.000 euros respectivament, mentre que l’endemà es va executar un altre per valor de 40.000 euros.

Segons la resolució, el germà de la condemnada era pare d’un fill amb el qual no havia tingut cap relació des de la infància a causa de la ruptura de la relació matrimonial entre el finat i la mare.

S’havia de l’existència del fill del germà

El tribunal ha reconegut que “l’existència del fill del seu germà era àmpliament coneguda per l’acusada“, qui va realitzar els actes de disposició dels diners “amb ple coneixement que els fons pertanyien en exclusiva al seu germà i amb l’única intenció que el fill no percebés cap quantitat“.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa