Condemnat a 15 anys de presó per abusar de la filla menor de la seua parella

Compartir:

L'Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a un home a 15 anys de presó després que este abusara de la filla menor d'edat de la seua parella sentimental des que esta tenia 10 anys. Quatre anys després de denunciar els abusos, la qual cosa va fer en 2013, la víctima es va suicidar en gener de 2017. Ara a l'home se li atribueix un delicte continuat d'agressió sexual a menor de 13 anys.

 

Els abusos van començar en 2007, quan la xiqueta tenia 10 anys, i van prolongar-se fins a 2013. Segons la sentència, l'acusat va violar en nombroses ocasions a la menor al domicili familiar i en una alqueria de la seua propietat. Als 19 anys, la jove es va suïcidar en patir un estrès postraumàtic crònic.

6 anys de tortura

Les violacions per part d'este monstre a la filla de la seua parella es van succeïr entre 2007 i 2013. Durant tot este temps, l'home va realitzar tocaments, besos i fins i tot va obligar a la menor a realitzar-li fel·lacions baix l'amenaça de contar-li a la seua mare que es portava mal a l'escola o que la mataria. En algunes ocasions, fins i tot va arribar a lligar-la de peus i mans al llit.

 

Finalment, en juny de 2013, la xiqueta va denunciar els fets, però el trauma que tots estos abusos van causar en ella provocaren el seu suïcidi en 2017.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones