Condemnat a 25 anys de presó un home que va assassinar a la seua parella a colps amb una pedra a Villena

Compartir:

La Secció Primera de la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha condemnat a 25 anys de presó a l'home que va matar a la seua parella de 36 anys a Villena (Alacant), al desembre de 2015, colpejant-la amb una pedra. Se li condemna per un delicte d'assassinat amb traïdoria i amb l'agreujant de parentiu. A més, haurà de pagar més de 490.000 euros en indemnitzacions als seus familiars directes. 

 

  

La sentència amb data del passat 12 de desembre, donada a conèixer aquest dijous pel TSJCV, confirma la condemna dictada per l'Audiència provincial d'Alacant i rebutja el recurs plantejat per la defensa de l'home.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...