Condemnat a un any i mig de presó per difondre imatges i dades íntimes de la seua exdona en un xat d’internet

Compartir:

El Jutjat del Penal número 8 de València ha condemnat a un any i mig de presó a un home que es va fer passar per la seua exdona i, a través de tres comptes de correu, va difondre fotografies íntimes de la seua dona. El condemnat va proporcionar dades personals i privades d'ella en un xat de persones aficionades a pràctiques sadomasoquistes anomenada 'Sumisas i mazmorras'. Anteriorment, ja havia sigut condemnat per impagament de pensions i per alçament de béns a tres mesos i un any de presó respectivament.

L'estat psicològic de l'afectada 

El jutge ha considerat provat que l'exdona va estar rebent durant un 'llarg període de temps' correus i telefonades tant al seu número privat com al del treball de persones que s'interessaven pels seus serveis (el seu exmarit l'havia oferit com a submisa), cosa que li va provocar «desassossego, tristesa, frustració i impotència', uns sentiments que continua tenint actualment». 

La sentència 

Així mateix, la jutgessa li imposa la prohibició d'aproximar-se a la seua exdona a 300 metres del seu domicili o lloc de treball durant tres anys i que per via de responsabilitat civil li indemnitze amb 2.000 euros per un delicte contra la integritat moral.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...