Condemnat a nou anys i mig de presó per atracar i agredir sexualment a una dona a Alacant

Va amenaçar en tirar-la per la finestra
Va amenaçar en tirar-la per la finestra

 

La Secció Segona de l’Audiència Provincial d’Alacant ha condemnat a una pena de nou anys i mig de presó per un delicte de robatori amb violència i un altre d’agressió sexual a un home que va amenaçar a una dona amb un ganivet, li va robar la cartera i la va sotmetre a tocaments i altres actes de caràcter sexual, mentre pressionava l’arma en el ventre de la víctima.

 

El condemnat no podrà acostar-se ni comunicar-se durant set anys amb la víctima, a la qual indemnitzarà amb 6.118 euros pels danys morals que va patir a conseqüència de l’atac. La sentència també li imposa una pena de multa per un delicte lleu d’estafa, pel qual també condemna a un altre home qui, després de l’assalt, va participar en els fets en usar una targeta de crèdit de la víctima en diversos establiments d’Alacant.

 

L’atracament va succeir el 6 de setembre de 2020 quan la víctima eixia de casa i va ser assaltada pel condemnat, que la va amenaçar amb el ganivet en la zona del ventre. La dona es va espantar i li va entregar la cartera, que contenia cent euros i una targeta de crèdit.

 

L’home es va guardar el botí i, amb ànim d’atemptar contra la llibertat sexual de l’afectada, va continuar amb la pressió de l’arma en l’abdomen, va arraconar a la víctima contra un cotxe, la va besar i la va sotmetre a tocaments. En un 
moment de l’agressió, la dona va caure a terra i va començar a cridar, el que va provocar la fugida del condemnat, quan va veure que s’acostava una persona fins a la zona. 

 

Aqueixa mateixa matinada, l’assaltant i un segon condemnat van intentar, sense èxit, usar la targeta de crèdit robada en diversos 
establiments comercials. Només van aconseguir comprar per valor de 19,40 euros en un supermercat. Segons la resolució, aquest segon condemnat coneixia la procedència il·lícita de la targeta.