Condemnat l’exdirector financer d’Emarsa Enrique Arnal i la seua exparella Eva Maria Marsal a dos anys de presó

Compartir:

L'exdirector financer d'Emarsa Enrique Arnal i la seua exparella Eva Maria Marsal han sigut finalment condemnats a dos anys de presó per desfer-se de béns per evitar assumit les responsabilitats que pogueren derivar-se del cas Emarsa en el qual estaven sent investigats. Així ho ha confirmat la secció segona de l'Audiència de València, amb la qual cosa es rebutgen els recursos presentats per tots els condemnats en este procediment que van al·legar entre altres coses, error en l'apreciació de la prova, violació de normes i garanties processals o infracció de l'ordenament jurídic.

  

 

 

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.