Declarats dos incendis forestals a Alacant

Compartir:

Declarat un incendi de vegetació a la localitat alicantina de Torre de les Maçanes. Segons informa Emergències i Seguretat de la Comunitat Valenciana fins a la zona afectada s’han mobilitzat 4 dotacions de bombers del Consorci Provincial d’Alacant, dos unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana amb 2 autobombes, 2 helicòpters aeris, una helitransportada i un coordinador forestal. L’operatiu seguix actiu a les 14.00 hores, i els efectius treballen per extingir-lo. Les causes de l’incendi encara es desconeixen.

 

S'ha declarat un segon incendi a Banyeres de Mariola, segons informa també Emergències, fins on s'han desplaçat 3 dotacions de bombers d'Alacant, 2 unitats de bombers forestals de la Generalitat, 2 autobombes, un helicòpter aeri de la Generalitat, una helitransportada i un coordinador forestal. Es desconeixen els motius del focus de l'incendi.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones