La defensa del propietari de la finca no té fonaments, segons l’autòpsia de Julen

Compartir:

David Serrano, tío de Julen

L’informe de l’autòpsia preliminar de Julen indica que la defensa del propietari de la finca no té fonaments | La Sexta

 

Ja ha eixit a la llum l’informe de l’autòpsia preliminar de Julen. Els resultats indiquen que el xiquet va morir d’un traumatisme cranioencefàlic en la part esquerra del seu cap i que també tenia restes de terra a l’esòfag i estómac. Amb aquests detalls es desmunten els arguments que va presentar la defensa del propietari de la finca de Totalán, Málaga. Ara resta esperar que el jutge puga esclarir les responsabilitats de la mort del menor.

 

Desmunten els arguments de la defensa

Segons va al·legar la defensa de David Serrano, i ha avançat ‘España Diario‘, propietari de la finca i tiet del xiquet , la mort de Julen «podria haver-se produït durant els treballs de rescat» i, concretament, amb una piqueta de set quilograms de pes que es van fer servir durant aquestes maniobres.

 

Així ho va afirmar, basant-se en el fet que amb aquest instrument es va extreure cabells de Julen i una bossa de llaminadures que portava en el moment de caure al pou. En aquest sentit, la defensa de l’acusat volia demostrar que la mort de Julen no es va produir durant la caiguda, sinó que encara estava viu i va morir a conseqüència de les accions que es van dur a terme durant el seu rescat.

 

 

Rescat de Julen

La defensa de l’acusat afirmava que Julen va morir per les accions durant el seu rescat | València Diari

 

No obstant això, finalment els informes de l’autòpsia prèvia han indicat que els colps al cap es presenten en la part esquerra i no pas a la part superior, com defensava l’advocat de David Serrano. A més a més, un altre punt contradictori és l’hora de la mort del xiquet , ja que els resultats han determinat que Julen ja hauria perdut la vida abans que l’equip de rescat fes servir la piqueta de set quilograms.

 

Els pares de Gabriel volen incorporar a la seua causa la mort de la filla d’Ana Julia

Per una altra banda, els pares de Gabriel Cruz han anunciat que incorporaran a la seua causa la mort de la filla d’Ana Julia Quezada, exparella del pare del petit de vuit anys i presumpta assassina. En aquest sentit, sol·licitaran tota la informació relacionada amb les actuacions que es van dur a terme a Burgos en relació amb aquest cas perquè es tinguen en compte en el seu.

 

Així ho han expressat durant una compareixença davant els mitjans, on la mare del menor, Patricia Ramírez, ha volgut informar que tenien previst fer aquesta sol·licitud en l’audiència prèvia a l’obertura de la vista oral, al Jutjat d’Instrucció número 5 d’Almeria, però lha estat suspesa perquè així ho ha demanat la defensa de Quezada.

EL MÉS LLEGIT

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx

Troben el cadàver d’un home a Llíria amb signes de violència

El cos sense vida d'un home de 56 anys ha aparegut amb evidents signes de violència en la localitat de Llíria