Descarten que la vacuna d’Astrazeneca siga la causant de la mort de la dona d’Alacant

Compartir:

Actualització 29/03/2021 a les 20.20 hores. Sanitat ha descartat que la mort d’una professora alacantina després de rebre la vacuna Astrazeneca guarde relació amb la vacuna contra el coronavirus. Fonts coneixedores del cas han assenyalat al diari ‘Información’, que els fets es van produir este cap de setmana.

 

Segons pareix, els primers símptomes s’haurien produït al cap de pocs minuts de rebre la dosi d’Astrazeneca i mentres esperava el temps reglamentari per a comprovar que la vacuna no produïa cap efecte secundari

 

Així doncs, Sanitat desment en estos moments que estiga en marxa cap classe d’investigació ni que s’haja estipulat que la causa de la defunció d’esta persona puga estar vinculada amb esta vacunació.

 

Mor una professora en Alacant després de ser vacunada amb Astrazeneca

La Conselleria de Sanitat està a l’espera de conéixer les causes que van provocar la defunció d’una professora que este passat cap de setmana va rebre la vacuna d’AstraZeneca en Alacant.

 

Segons ha avançat el diari ‘Información’, la defunció de la docent s’hauria produït per un infart, ja que al cap de pocs minuts de rebre la vacuna i mentres esperava el temps reglamentari per a comprovar que la vacuna no produïa efectes secundaris va patir una parada respiratòria.

 

Tal com pareix, encara que es va actuar amb rapidesa i la professora va ser traslladada immediatament a un hospital, no es va poder fer res per salvar la seua vida.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades