Un dels últims detinguts per les agressions del 9-O va ser condemnat per violència de gènere fa dos anys

Compartir:

La manifestació vespertina del passat 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, va estar marcada per les violentes agressions que un grup de radicals realitzaren a les persones que estaven concentrant-se de manera pacífica. Des d'aquell dia fins hui, han sigut detingudes per eixos actes un total de 15 persones. Les dos últimes persones foren detingudes la setmana passada, tal com va publicar este periòdic. Ara, ha eixit a la llum el passat judicial d'un d'estos detinguts. Així tal com explica 'Levante', Vicente R.M, de 23 anys en 2012 va ser condemnat per lesions i el 23 de novembre de 2015 també ho va ser per violència masclista, per presumptes maltractaments a la seua nóvia.

Les investigacions policials 

D'esta manera, la policia creu que el seu passat judicial va motivar que Vicente R.M acudira a la manifestació amb la cara totalment tapada. No obstant això, els agents de la policia van aconseguir identificar-lo gràcies a l'anàlisi de diverses imatges obtingudes de gravacions.

La defensa dels acusats

D'altra banda, l'altre detingut és un argentí i no compta amb antecedents policials. De moment Gustavo Eleazar C.C, ha sigut l'únic dels 15 detinguts que ha volgut declarar davant els agents de la Brigada d'Informació de la Policia Nacional. L'argentí va al·legar que passava per casualitat per la zona i que no va participar en les agressions.

Comencen les declaracions 

La resta de detinguts que quedaren en llibertat ara seran citats pel jutge d'Instrucció número 15 de la Policia. La ronda de declaracions serà oberta de la mà de Vicente E.C, un dels primers detinguts i un dels líders violents dels yomus del Valencia C.F, el qual va ser expulsat juntament amb un grup de radicals. Tots ells foren readmesos pel club el passat agost.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones