Demanen la col·laboració ciutadana per a identificar el cadàver d’una dona trobat a Palma

Compartir:

La Guàrdia Civil ha demanat este dissabte col·laboració ciutadana per a identificar el cadàver d’una dona trobada en la mar, a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, a Palma, el passat 27 de setembre.

El cadàver de la dona va ser trobat el 27 de setembre a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, a Palma

Segons ha informat la Guàrdia Civil este dissabte en nota de premsa, el 27 de setembre va ser trobat en la mar, a una milla nàutica del club nàutic de Ca Pastilla, el cadàver d’una dona indocumentada, de raça blanca, que no portava cap objecte ni documentació que pogués ajudar a la seua identificació.

El cos sense vida correspon a una dona d’entre 30 i 40 anys

Entre tres i cinc dies portava el cos en la mar, corresponia amb una dona d’entre 30 i 40 anys, d’1,80 metres d’altura, de constitució robusta, cabell llarg i fosc i que vestia roba estiuenca, a excepció d’un jersei de llana de talla L amb motius nadalencs, en el qual predomina el color verd fosc.

No consten denúncies

Les gestions realitzades per a la seua identificació fins al moment han resultat infructuoses, mancant el cos de característiques identificatives com a tatuatges o cicatrius visibles, no constant denúncies sobre la seua desaparició.

Les investigacions apunten al fet que podia haver caigut a la mar en algun punt de la badia de Palma entre el 22 i el 24 del passat mes de setembre

Les investigacions apunten al fet que podia haver caigut a la mar en algun punt de la badia de Palma (abastant els municipis de Calvià i Llucmajor) entre el 22 i el 24 del passat mes de setembre. L’absència de denúncia sobre la seua desaparició puga haver-se de tal vegada al fet que es tracte d’una persona que viva sola.

Per això, s’ha demanat que qualsevol ciutadà que puga aportar informació sobre la dona, el comunique a través del telèfon d’emergències de la Guàrdia Civil 062.

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx