Demanen huit anys de presó per a l’acusat d’apunyalar el seu sogre en Borriana

Compartir:

La Secció Primera de l'Audiència Provincial jutjarà el pròxim dia 13 a les 10 hores, a un home de 34 anys, acusat d'apunyalar al seu sogre a ganivetades en el coll i l'esquena a Borriana. El processat està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi. La Fiscalia demana per a ell huit anys i sis mesos de presó per intentar matar al seu sogre i prendre-li doc posteriorment a una garrafa de gasolina que portava en la porta del domicili del ferit i la seua dona. Els fets es remunten a desembre de 2016 quan l'acusat a les 20.30 hores es va dirigir a casa dels seus sogres i amb ànim d'alterar-lo, lli va dir al seu sogre que l'anava a matar, segons assenyala l'escrit del Ministeri Fiscal. Quinze minuts després l'home va tornar a la casa portant un recipient de gasolina i diversos ganivets de cuina. Quan la parella va eixir de la casa, l'agressor va ferir l'home en el muscle amb una arma blanca, i tot seguit lli va clavar el ganivet en l'esquena, caient la víctima a terra. Quan aquest es va alçar, li va propinar dos punyalades més en el coll, causant-li múltiples ferides que li ha deixat cicatriu.

  

 

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones